Хайи чил

 
   ( Мани)
Билбил мани ягъиз,
Тарцин хилел к1евиз,
Гуьлуьшан гатфариз
Акун хуш я рик1из.

Багъманчини гелкъвез
Къелемдихъ багъдавай,
Кардни цава элкъвез,
Бушлухрин аршдавай.

     Припев:
Хуш тушни бес акун
Цуькведал ч!ижер атун,
Куьрпедин чинал хъвер,
Алаз хуш я чаз иер.

Ашукьдиз марекат,
Лежбердиз берекат,
Девирдиз гьерекат,
Апайзава хайи чили.


Гьар са касдин зегьмет,
Артухариз девлет,
Гъвеч1идаз гуз тербет,
Адет я чи гьелбет.

Хайи чил цуьквери,
Хунча хьиз ч1агуриз,
Халкьдин шад рик1ери
Манид сес чук1уриз.

   Припев виликанди:

    1978-йис.


Рецензии