Самотнага сэрца кантэнт
І кроплі з вачэй не выратуюць,
колькі Яго там малітвамі не трывож:
занадта грашылі...
Ноч чарнее за вокнамі,
запаланіла маркотаю рух планет.
Пакорнымі жывымі літарамі
выводжу ў свет
майго самотнага сэрца кантэнт.
Свидетельство о публикации №123061700561
Выбар не вялікі:
сум ды спадзеў...
Гарунова Святлана 16.09.2024 08:48 Заявить о нарушении