У всякого своя доля.. Шютка!
да свой путь широкий:
Этот строит, а тот рушит,
Тот несытым оком
За край света заглядает,
Где б страну найти,
Захапать чтоб,
Да на тот свет
с собою унести!
"У всякого своя доля
І свій шлях широкий:
Той мурує, той руйнує,
Той неситим оком
За край світа зазирає,—
Чи нема країни,
Щоб загарбать і з собою
Взять у домовину.!"
Тарас
Шевченко!
Свидетельство о публикации №123061603765