Ницаеуыл фаесмон каенын мае царды

Ницаеуыл фаесмон каенын мае царды,
Алкаемаен даер у йае амонд барст .
Бузныг даен хуыцауаен аез, аегадаей
Уый маенаен каей хъахъхъаедта мае цард.

Мад аемае фыдаей уыдтаен аез хайджын,
Базыдтон хъаебулты ад фаернаей.
Уыдонаей заеринхуртау даен райджын,
Сабитаей зынаргъдаер мадаен наей .


Рецензии