Ой людоньки

Ой людоньки лікуйте душі

Лікуйте світлом та теплом!

Лікуйте сонечком яскравим

Землею рідною, весной!



Ой людоньки запізно буде

Коли черствітиме душа,

Коли вогонь її погасне

Та в прірву скотиться до дна!



Ой людоньки не замикайте 

На сто замків своє життя!

Людське тепло лікує рани

Єднає душі та серця !



Ой людоньки не забувайте 

Свій сад молитвами ростить

Нам доброти не вистачає 

Щоб землю рідну захистить!


Рецензии