Kuyovlar kechiksa Qiziqarli suratlar she riy izoxl
«Kuyovlar kechiksa…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«SOYA XАM…»
-Nogahon ko;rinsa — soya xam agar,
«Vaxima» otiga – “Uradi egar”!.
…………(Davomi)……….
Свидетельство о публикации №123061306236