Укра1нськ1 смачн1 страви
Бачили ви де такі?
Кращє їжи не буває…
А полтавські галушкИ?
Борщ український.. і з м'ясом..
Хліб і сало з часником..
І млинці з сметаной разом..
З'ясимо.. Та все – гуртом..
А вареничек і з сиром –
Це для нас найкращий друг..
Зап'ємо його кефіром..
Ах, як смачно їв Пацюк!*
ПокуштУй всі страви трохи..
Не повіриш.. Чудеса..
І здивує тебе зовсім..
Це – кров'яна ковбаса..
На УкрАйні кухня ситна..
Гарна.. Будеш кожню мить
Славить гречу, мал і жито
І відверто все любить…
Пацюк – персонаж в повести Гоголя «Ночь перед рождеством»
Фото из интернета.
10.06.23.
Свидетельство о публикации №123061004353