Я люблю вродливих панi

Я люблю вродливих пані.
Особливих. Гонорових.
Тих, які у кожнім русі
Випромінюють любов.
Тих, які на кожнім кроці
Випромінюють здоров'я.
І яких на перехрестях
Хочеться стрічати знов.

Я люблю вродливих. Справді.
Та і як їх не любити.
Бездоганних. Досконалих.
Божества – без жодних вад.
Як без них, таких вродливих,
Навіть вірш простий створити?
От прохожу повз красу –
І озираюся назад...

Від вродливих пані – жодних
Я не потребую зисків.
Хай живуть собі окремо
У раю своїх чеснот.
Хай лише мені пробачать
Очі з поетичним блиском,
У яких дзеркалю віршем
Панську звабу цих красот...


Рецензии