A parcell from Tokyo

- Бичёвкa выдержит , but
ни почтовый жгут

- See-now  :  aint in mood   

-  Fast-food ! 
   Fast quickly  gnaw  a  food  !

- Покуд-мерещиться  : - it seems  ,   
 так уж не ждут   ?

 - 0h-yea , 
 Beware of over sunshine clouds
   und keep up the Altitude !
 
-  На мох
  Бывало , тапки  сбросишь  -  жмут

  Из мха ни делают хомут

   When would one dry it it becomes a - трутъ
-  Мы ни в Сочахh  ,  уж ни сочти за труд  ?

- Да , что-ж ты , лют ?
 як-ж , чордный каракурт

-  Tried to pro-чувствовать  " УЮТ "
 - Zэr Ашlh Гут !
-   .. .  By shallow sunny waters as a newt .. .  to
  swimming never-forever
 to speaking  their words


Рецензии