Не мае цей сон забутися
Заради такого сну,
Який доторкнувся сутності,
Я в серці ношу весну,
Я люблю, коли прокинуся,
Ще не розкривать очей,
Ще вабитись, марити, мріятись –
Тим щастям, що – сенс ночей.
Про що сон щасливий, спитаєшся?
А ти б розповів? Чи ні?
У себе спитай – дізнаєшся,
Що сниться у щасті мені...
Наснилось щасливе – тішуся,
Що з мрією – мить злиття.
Щасливого сну так трішечки –
Порівняно із життям...
Свидетельство о публикации №123060907247