***
якщо обкладений затискачами впертими
свистять крізь дірку в голові
туга і людожерські режими
ну як виховувати дітей?
будувати плани серед недолугих
коли нудить від шалених ідей
коли викручують руки...
з гори кричать: свій запал помер!
забудь кохання мрii бажання!
за слово "мир" покладено тепер -
в'язниця таврування та вигнання!
лютий 2023 р.
Свидетельство о публикации №123060807249