Коломбiна
https://www.youtube.com/watch?v=KnafK5JdHls&ab
Автор тексту, мелодії, виконання – Бруна
1к.
Легка, наче вітер, -
Мандрую по світу!
Коломбіна!
Париж мене любить
Нью-Йорк приголубить –
Коломбіна!
Прудка, невловима, -
Обожнюю зміни,
Коломбіна!
Печалі не знаю!
Танцюю, співаю
Коломбіна!
ПРИСПІВ:
Коло-коло-Коломбіна!
Неприборкана! Невпинна!
Наче небо я мінлива
Ось така я Коломбіна!
2к.
Лечу, як на крилах,
Весела й щаслива!
Коломбіна!
Сьогодні на сцені!
І завтра – в пустелі!
Коломбіна!
Міста і країни
Мене не скорили!
Коломбіна!
Таку вдачу маю, -
Як вітер літаю!
Коломбіна!
Свидетельство о публикации №123060804704