7 июня 2023

В селі Артакове в підвалі
Сім'я спочила від ракети...
Прильоти сталися тривалі,
Хати здіймались, як пакети...

В Новопетрівці три сестрички
Світлана, Віка й Ангеліна,
Що рвали кроликам травичку,
Від залпу й вмерли на колінах...

Жахливі докази ці звірства -
Скільки таких ще буде й буде?
Втрачають мами материнство.
Війна ввійшла в раж-амплітуду...

Зірвана ГЕС...убивча сила
Нестримних вод - нема спасіння -
Розмиті пагорби й могили,
Страждають мирні покоління...

Ці нелюдські випробування -
Ординців шабаш в Україні.
У справи наші їх "втручання"
Вбиває клин навік від нині!

Хто виправдовує руснявих,
Мене позбудьтесь в Фейєсбуці -
Не зможу чути душ кульгавих,
Сердець до болю ваших куцих...

Ті, хто залишиться зі мною,
Я вірю ВАМ - ВАС ще багато!
Ми об'єднаємось в двобої -
Свободу й Правду не здолати!


Рецензии