Це все - не можеш не любити

Якби я мала справжні крила,
Якби могла піднятись в небо,
Я б в край далекий полетіла,
Де зупиняти час не треба.

Де кожен має певні плани,
Цінує мир, життя, свободу,
Не спричиняє ближнім рани -
Несе у світ душевну вроду.

Де мрії сповнені любові,
Де надихає честь і гідність,
Де на руках не мають крові,
Де не побачиш зраду, підлість.

Де жити хочеться на повну,
Де зустрічати рад' світанки,
Де вдячність маєш невимовну -
Насправді,  це - не забаганки.

Де розумієш, що щасливий,
Що хочеш кращим світ робити,
Де день - насичений, бурхливий...
Це все - не можеш не любити.



'- рад,радий


Рецензии