Нiжнiсть полотно Iвана Марчука

Присвячується роботі Івана Марчука «Ніжність»

4.06.2023.
Ромашкове полум*я кличе в політ,
Білявки-валькірії прагнуть блакить
До себе наблизити, промені білі
Розходяться колом від центру сміливо!
І той, хто помітив і зміг відтворити
Палаюче сяйво, ромашковий вирій,
Той в сутність небачену справжнього дива
Пірнув і злетів, і став вічно щасливий!.. 

Yародний художник України Іван Марчук, з 2007 року увійшов до списку "100 видатних геніїв сучасності" британської газети "The Daily Telegraph" за його власну техніку "плентаризм", що балансує на грані рукотворного та технологічного мистецтва. Також живописець - єдиний українець, якого Міжнародна академія сучасного мистецтва у Римі прийняла у свої ряди "Золотої гільдії", де нараховується лише 51 художник з усього світу.


Рецензии