Мир - коротке слово...

**. **. **
Мир -  коротке  зовсім слово,
Та  значення  велике має,

І  людям  всім  воно  відомо -
Без  нього  щастя  не буває.

Це  влітку  колоситься поле.
Плетуть  віночки  з  квітів  діти,

Ідуть  в  садочки  і  у школи -
Дитинству  можуть  там радіти.

Це  чисте,  неозоре  небо,
Птахи  у  синяві
кружляють,

Тікати  в  сховища  не треба,
Ракети  зверху  не літають... 

Це  засинаєш  в  рідній хаті,
Не  десь  в  окопі,  чи  руїнах.

Це  поряд  мама  є
 і  тато,
І  ти  живеш  в  своїй країні.

Це  ти  від  радості  лиш плачеш,
У  гості  друзів  виглядаєш,

І  горя  цього  ти  не бачиш,
"Бомбити" - слова  ти
не  знаєш...

Будуєш  собі  плани,  мрії.
Новин  не  чуєш  ти поганих.

Це  в  серці  в  тебе  є надія,
Що  новий  день  знову настане.
** **. **

Людмила К.- В.
(Фото Нет)
3.6.23.


Рецензии
Молю Бога щоб у всіх була така надія,"Що новий день знову настане."

Людмила Васильева Луцко   18.03.2024 11:02     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.