Insight - Depeche Mode

Це прозріння посеред мого життя,
Це дивний політ, що я здійснюю. —
Справжня воля кожного серцебиття
Веде мене по світу все далі і далі...

Це танець души, що обіймає мене,
Це перший шанс щоб навести лад —
Все розставити на свої місця,
Та керуючись світлом жити далі.

Дух любові підіймається в мені і «майорить»,
Далі, різними шляхами поширюється назовні.
Розмовляючи з вами, впевнений, у цю саму мить,
Вогонь все ще горить і світло його з нами.

Мчить наскрізь мене мудрість віків
Загостривши мої почуття невичерпно,
Зійшовши милосердям вчасних слів —
Просвіщай та веди мене вічно.

Дух любові здіймається і шириться назовні.
Розмовляючи з тобою, у цю саму мить,
Я впевнений і тому твердо кажу тобі. —
Полум’я досі горить… і світ його з нами.

Я зараз розмовляю з тобою
І вогонь досі горить.
І що б ви зараз не робили,
Світ все одно обертається.

Я зараз розмовляю з тобою.

— Ви повинні дарувати любов.
— Ви повинні дарувати любов.
— Дарувати любов кожну мить.

Віддавати любов …

© 2023, одналюдина, дослівний переклад пісні «Insight» — Depeche Mode.

Это прозрение посреди моей жизни,
Это удивительный полет, который я совершаю. -
Настоящая воля каждого сердцебиения
Ведет меня по миру все дальше и дальше...

Это танец души, обнимающий меня,
Это первый шанс, чтобы навести порядок.
Все расставить на свои места,
И руководствуясь светом жить дальше.

Дух любви воспаряет во мне и через меня,
Беседуя сейчас с вами, я уверенно говорю. -
Огонь всё еще горит… и свет его с нами.

Через меня мчится мудрость прошлых веков
Обострив мои чувства неистощимо,
Снизойдя милосердием подобранных слов,
Просвещай меня и веди незримо.

Дух любви возносится распространяясь во вне.
Беседуя сейчас с тобой, я ясно доношу тебе. -
Это пламя всё еще горит… И мир его с нами.

Я сейчас разговариваю с тобой
И огонь все еще горит.
И что бы вы сейчас ни делали,
Мир все равно вращается.

Я сейчас разговариваю с тобой.

– Вы должны дарить любовь.
– Вы должны дарить любовь.
– Вы должны любовь дарить.

Отдавать любовь…


   *
INSIGHT (Depeche Mode)

This is an insight
Into my life
This is a strange flight
I'm taking
My true will
Carries me along

This is a soul dance
Embracing me
This is the first chance
To put things right
Moving on
Guided by the light

And the spirit of love
Is rising within me
Talking to you now
Telling you clearly
The fire still burns

Wisdom of ages
Rush over me
Heighten my senses
Enlighten me
Lead me on
Eternally

And the spirit of love
Is rising within me
Talking to you now
Telling you clearly
The fire still burns

I'm talking to you now
The fire still burns
Whatever you do now
(You gotta give love)
The world still turns

I'm talking to you now

You gotta give love
You gotta give love
You gotta give love

Give love …


Рецензии