Одиночество на двоих на коми языке
Исполняет: Ю. Сажина
1. Дорам пуксин, л;ня лолалан.
Мыйысь юксим? Мыйысь полам на?
2 раза:
;тк;н олам, шудс; куралам.
Кодлы колам, кодлы дона на?
Мыйла ол;м ;дй; кот;рт;?
Мыйла шудыс м;д;с новл;дл;?
2 раза:
Гашк;, сюрас менам туй выл;?
Гашк;, шудыс тэ и му вылас?
3. Ворс; гуд;к, сь;л;м б;рд;д;.
Гортын тырт;м, гажт;м ветл;дл;.
2 раза:
Лолышт бара, сь;л;м ыпмунас.
Тэк;д с;мын шуда му вылас.
4. Ол;м колис дзорм;м юрси;н.
Тэк;д дорся бара пукси ме.
2 раза:
Гашк;, ;ні ол;м помланьыс
;тш;тш мунам м;дар югыдас?
5. Повтор первого куплета.
31.03.2023. ТАФ.
Свидетельство о публикации №123060105857