На 1 июня на коми языке

Кольм; юр;, сь;л;м пот;.
Лол;с бытть; мыйк; сот;.
Узьны абу вын ни сям,
войбыд бытть; виччыся...

Видз;да, кыдз узь; карыс.
Л;сьыд войся Сыктывкарыс.
С;мын мен; мыйк; дойд;,
кыск; сэтч;, к;ні войд;р
коли ассьым помт;м ун.
Б;рлань с;мын он нин мун.

Ки; босьта б;ръя кодзув,
медым вун;дчыны позис
пемыд ар;дз ;зйысь лов.
Гашк;, бурджык, мый ог ков?..

01.06.2023. ТАФ.


Рецензии