шкiльный дзвоник

Моя сестра поїхала далеко,
"Російський мір" приніс в мій дім війну!
А мрії були,з нею йти до школи,
Триматись поруч та радіти дню!

Сьогодні моя подруга у Польщі,
Ми з нею були не розлий вода,
Я дуже прошу поверніть дитинство!
Та посмішку матусі й  татуся!

Нехай мої слова набудуть сили,
Ворожа зграя згине в небуття,
Нехай повернуться всі діти України
До школи рідної та у свої міста!

Я дуже прошу повернути мрії,
До школи дзвоник та веселий сміх,
Нехай ніколи в Україні милій
Не пролунає більше вий сирен!!!


Рецензии