Загадка 24

* * *
Шапка  й  шуба  в  нього  теплі,
З  білої  густої  шерсті.

Любить  у  снігу  качатись
І  на  айсбергах 
кататись.

Меду  він  не  їв  ні  разу,
По  деревах  теж  не  лазить.

В  льодяну  пірнає  воду,
І  ніщо  йому  не 
шкодить.
* * *

Людмила К.- В.
Кн. " В країні загадок".
( Фото Нет)
2023


Рецензии