Новый гимн свободной Беларуси

Мы беларусы, а не расейцы.
Мы не забылі свае карані!
Мы змагары, калі нам давядзецца,
А ўкраінцы нашы браты!

Мы змагары, калі нам давядзецца,
А ўкраінцы нашы браты!

Будзе краіна жыць наша вечна,
Вечна квітнець будзе наша зямля,
А калі вораг у нас завядзецца,
Мы будзем біцца з ім да канца!

А калі вораг у нас завядзецца,
Мы будзем біцца з ім да канца!

Мы з Украінай сястры навекі.
Слава героям свабоднай сям'і!
Мы не баімся ні працы, ні праўды
і не дапусцім захопу краін.

Мы не баімся ні працы, ні праўды
і не дапусцім захопу краін.

Мы не дапусцім, каб злы ўзурпатар
Нашу свабоду каваў у кайданкі.
Смеласць і гонар заняволіць няпраўду!
Дзякуй героям!  Жыве Беларусь!

Смеласць і гонар заняволіць няпраўду!
 Дзякуй героям!  Жыве Беларусь!


Рецензии