The moon hangs on...
Just like some old and even ancient
The one
Who never-ever been
But that
Who closer and da baddast…
Blow up! Behead! And strangle it!
Be never coming back for living –
Il faut me croire que pour la vie
Tous ses opinions sont la rosee
De Dieu, de sa volonte toute-puissante
Du cri de toute la terre pour mourir…
Farewell! My angry lonely never friend!
My shy red-haired angel –
Enjoy my perfect one-way trip…
Свидетельство о публикации №123053106173
Aweful Axe s Man 01.06.2023 19:39 Заявить о нарушении