Загадка 22

* * *
Я  на  грядці  виростаю.
Зелений  чубчик  зверху  маю.

Щоб  не  було'  в  людей  хвороби,
Вбиваю  я  усі  мікроби.

І  боляче  не  роблю  наче,
Та  хто  не  ріже,
 кожен  плаче...
* * *

Людмила К. - В.
Кн "В країні загадок".
(Фото Нет)
2023


Рецензии