Загадка 21

* * *
Співом  своїм  я  чарую -
Всім  здається,
 що  рахую.

Кажуть,  я  погана  мати:
Можу   діток 
покидати...

Люблю  бути  непомітна,
І ховаюся  у  вітах.
* * *

Людмила К.- В.
Кн. "В країні загадок".
(Фото Нет).
2023.


Рецензии