Загадка 20

* * *
В  спекотних  саванах  тварини   живуть,
На  довгих  ногах  так   поважно  ідуть,

А  шиї  на  крани  підйомні  в  них  схожі,
І  листя  дістати   вгорі   вони   можуть.

Рябеньке  красиве  вбрання  вони  мають,
І  поміж  дерев  воно  їх  заховає.
* * *
Людмила К. - В.
Кн. "В країні загадок".
(Фото Нет)
2023


Рецензии