Любов

Коли настане день і тінню стане ніч.
І конопате сонце висвітлить Любов.
Впізнаємо ЇЇ, крізь сумніви сторіч.
І піснею Вона нас звільнить від         оков.

Та пісня пролунає у безлічі світів.
І завібрують зірки із Нею в унісон.
Підхоплять янголи цей дивовижний спів.
І всі ми усвідомимо Любов це камертон.

Цей Світ такий неосяжний.
Безмежні ночі, безкрайні дні.
Здавалося нам, що Любов недосяжна.
Але Вона в тобі і в мені.

Коли настане час піти за небокрай.
Залишемо ми все.Навіщо воно там.
Лише Любов візьмем, Вона і є той рай.
І у пригоді стане пісня всім нам.

https://youtu.be/vELPrVzrkAU


Рецензии