Загадка 18

* * *
Ми  до  нього  всі  вже  звикли,
Панікуємо,  як  зникне..

Він  зручний,  практичний  теж,
В  відстані  не  знає
 меж.

Шкода  й  користь  в  ньому  є -
Кожен  обере  своє...
* * *

Людмила К.- В.
Кн."В країні загадок"
2023
(Фото Нет)


Рецензии