iнша казка

Моя казка інша,
В неї душа тепліше
І обіймає вона наче кішка
Та засинати з нею гарніше
Мої речі неначе ковдра на плечі

Обгорне твої думки
Притягне до себе…
До речі ти приходь до моєї мрії
До зірок що на небі синім
Я нарешті навчилась співати

Янголяток до себе  звати
Вони ніжні маленькі істоти
Наші пісні співають у ночі
Ти приходь до моєї мрії
Бо до тебе серденько лине


Рецензии