Якби
Дозволь почути серця стук.
Це вірний спосіб, найпростіший,
Зазнать кохання або мук.
Бо ритми серця найщиріші -
Нема в них фальші, зайвих нот.
Вони за мову голосніші
І мають свій набір чеснот.
Достатньо буде звук вловити,
Щоб зрозуміти весь мотив.
Душею зможеш не кривити
І не тримати негатив.
Я буду вдячна, щоб не сталось.
Розвію сумніви за раз.
Життя б, напевно, краще склалось,
Якби тоді цінили час.
Свидетельство о публикации №123052701931