Vinnie Vincent Invasion - Back On The Streets

https://youtu.be/acI0fO-UU3c?si=OjKlLWGuVZ8c1-XI

Кто-то забрал твою любовь, 
как так может быть?
Иль это просто молва?
Обольщена его красивой жизнью.
Мной нахлебалась сполна.

Скажи мне, что неправ
И надумал всё сам,
Но обман осознав
Вскипает кровь, гнев разрывает
Меня по частям

Снова здесь,
Тень серых крыш,
Улиц бег
Где свободно дышу.
Да я здесь,
Средь новых лиц,
Знай я здесь,
Ни о чём не грущу

Потеряна любовь в обрывках жизни,
В глазах твоих пустота.
Теперь когда я ухожу хлопнув дверью,
Часть умирает меня.

Но жизнь не стоит, ковыляю вперёд,
Все чувства на ноль,
Но что-то всё спать не дает,
Не простить мне эту боль.


Снова здесь,
Тень серых крыш,
Улиц бег,
Где свободно дышу.
Да я здесь,
Средь новых лиц,
Знай я здесь,
Ни о чём не грущу.

Но жизнь не стоит, ковыляю вперёд,
Все чувства на ноль,
Но что-то всё спать не дает,
Не простить мне эту боль.

Снова здесь,
Тень серых крыш,
Улиц бег,
Где свободно дышу.
Да я здесь,
Средь новых лиц,
Знай я здесь,
Ни о чём не грущу....

Someone has taken your love, it's true isn't it?
It's not just talk that I hear
And when I see him build his wall around you
I know the end is near

Mmm, but tell me that I'm wrong
And it's all in my mind
You've known all along
And it just makes my blood run wild
And I'm dying

[Chorus]
So I'm back, back on the streets
Yes, I'm back to find somebody new
Yes, I'm back, back on the streets
Girl, I'm back and I'm over you

I've lost your love, girl, and all that I live for
I see it in your eyes
And when I see you walking out that door, girl
Another part of me dies

It's time to move on
And I know it's for sure
The feeling is gone
And I won't be hurt anymore
And I'm not gonna fall
You might also like
I Wanna Be Your Victim
Vinnie Vincent Invasion
Do You Wanna Make Love
Vinnie Vincent Invasion
Boyz Are Gonna Rock
Vinnie Vincent Invasion
[Chorus]
So I'm back, back on the streets
Yes, I'm back to find somebody new
Well, I'm back, I'm back on the streets
Girl, I'm back and I'm over you

It's time to move on
And I know it's for sure
The feeling is gone
And I won't be hurt anymore
And I'm not gonna fall

[Chorus]
So I'm back, back on the streets
Yes, I'm back to find somebody new
Ooh, I'm back, back on the streets
Girl, I'm back and I'm over you

I'm back, back on the streets
Girl, I'm back and I'm over you
Ooh, I'm back, back on the streets
Yes, I'm back, I'm back on the streets


Рецензии