Вера

У що ми віримо,
Про що мріємо.
Де наші думки,
Туди йдуть роки.
Річки із бажаннь,
Роки сподіваннь.
До гарного майбуття,
До щасливого життя.
Зараз побудуємо,
Потім пригадаємо.
Творим залюбки,
Лиху навпаки.


Рецензии