Загадка 15

* * *
В цього  звіра  добрий  нюх,
Пазурі  гостренькі,
Пильні  очі,  тонкий  слух, 
Шубка  є  м’якенька.

Вміє  тихо він  ходити,
Миші  і  пташки  ловити,
Також   ластитись  і  гратись.
Як  він,  дітки,  буде  зватись?
* * *

Людмила К. - В.
Кн."В країні загадок".
(Фото Нет)
27.5.23.


Рецензии