Дивний телефон

               

* * * 
                Телефон  старий  в бабусі
                Онучата  розглядали.
Циферблат  вони крутили,
Слухавку  до  вуха  клали.

Не  збагнути  їм  ніяк,
що  із  ним  робити!
Ну,  хіба  оця "коробка"
ще  й могла  дзвонити?!

Який  дивний  цей  предмет!
Де  ж  у  ньому  Інтернет?
І  нарешті  у  бабусі діти  запитали:
 "А  в  яку  кишеню  ви  телефон  цей  клали ?"
* * *
Людмила К. - В.
(Фото Нет)
2023


Рецензии