Хуыцауы лаевар
Аехсаев аенцад фынаей каеныс дае уаты.
Аез та аегъуыссаег стъалытаем каесын,
Ысбон мыл ваеййы рудзынджы раз бадгае.
Аеррайау маейымае фаеныхас каенын аез,
Мае сагъаестае йын ракаенын , мае катай.
Фаеныкъулы маем хъазгаейае йае цаест,
Аерынкъард ваеййы мемае уый дар хаттгай.
Хуыцауы лаевар уарзт, зынаргъ лаевар,
Фаефидынц аей заердаейы ыстыр хайае.
Мае уд йае цалхы бын аенаевгъауаей фаемард,
Аез райгондыл уаеддаер маехи нымайын.
Свидетельство о публикации №123052306219