Так, ну, куды печаль ныстi?

І вот у нас усё в парядке.
Не обнаружен только діл.
Хі, а я сам снімал жэ галкі
Напротів тех смешных дебілк?

Так ф чом дела? Вернісь обратно!
А я лі помню, где что сбіл.
І нету ж клінэра тіпа жэ,
Чтоб все проблемкі гых і ныц.

Но вдруг воно й ны так ушпарыть?
Паетаму зайдэм во к Дімк.
Ну, на ютуб яку жужжалку
І там усэ й роскажуть злыднь.

І вот ля вас фсі коньСюльТайЦійк:
Скачай онь ту програмышч в звір!
Замест того, шоб в шкап послаты,
Дэ ты здыймав ділы с компів.

О так і пудрымо мозгы всі.
Шоб но більш кашы ва в горшці.

А в нас було 120 ділоф.
І мы згрыблы іх всі в ямы ж.
Но шо зробыв той ярый клінэр?
Нывжэ він сам всё вдруг вырны й?

Ну, хто втолкуе цэ ля мні?
А! ха, тут е хтось з мохранців!
І він ны выгыдыть Котышч.
Чогось якыйсь всэ злый ж.

...то зйіздымо во в Юхновышч.
Там ж е й шэ школа в дыч


Рецензии