Вивчайте мову

Вивчайте краще рідну мову,
Збагачуйте свій мовний хист!
Бо в рідній мові є основа -
Її літературний зміст.
В неї кожне слово - намистина,
Перлина світу й добра,
Дарунок від батьків до сина,
Коштовність наша вікова.
Пишаємося солов'їною!
І лайка зовсім в неї не зла.
Коли спілкуємось єдиною,
Ворожа гине кабала.


Рецензии