Science is not free
They are selling my work
I know
It is not reliable work and the meaning is a mistake
ho
IT IS NOT MY RESPONSIBILITY
i PROVED EN 2010 THAT THE KNIG CHAPTER IS A LIE
i PRECEDED
EN 2022
сТЕПАШКА
pROVED i AM THE RIGHT
now
i AM MAKING A stuma
and facilitating the advantage
i am not a friar
i am not free
we will be using all our priviledge
we are also white at least half
Свидетельство о публикации №123052204464