Лэбам. На коми языке
Исполняет: Оля Сан
1. Помнитан, ме шуи:
Лол;с шондi гуис.
Здукъяс,бытть; гыяс
Сь;л;мын.
Зарни бордъя шыяс
Тэлань мытча, кылан?
;зй; пытшкын гуся
Пышй;мыс.
Отсав петны меным.
Сын;д абу сэнi -
Регыд помасяс нин
Ол;мыс.
Нюж;д ассьыд кит;,
Лэбам тэк;д кык;н,
Ло мен т;вру;н.
ПРИПЕВ:
Лэбам, ми лэбам мича саридзьяс весьтi
Удит мек;д лолавны – эн вун;д.
Б;рлань эн видз;д – лэбам,
Лэбам тэк;д, лэбам кык;н,
Т;дан,
Кодзувъяслань лэбам ми.
2. Ним;с ме ог висьтав –
С;мын войтва кисьта
Му шар пасьта, видз;д,
Бытть; ме.
Лэбавны ме верма –
Вэл;дiсны, т;дан,
Кор на шондi в;лi
Чужт;м на.
Уна во нин танi
К;рт сутуга сайын
Бордт;м-шудт;м лэбач
Лои ме.
Нюж;д ассьыд кит;,
Лэбам тэк;д кык;н,
Ло мен т;вру;н.
ПРИПЕВ:
Лэбам, ми лэбам мича саридзьяс весьтi
Удит мек;д лолавны – эн вун;д.
Б;рлань эн видз;д – лэбам,
Лэбам тэк;д, лэбам кык;н,
Т;дан,
Кодзувъяслань лэбам ми.
Свидетельство о публикации №123052202634