Енэж верк с дз на коми языке
Исполняет: Оля Сан
1. Пемыд енэжын кодзувъяс к;дзыд;сь.
На;дз ылын на. Сь;л;м пым.
Мича муслунл;н доныс зэв дойдана,
Ме дор видз;длас тэнад кын.
Припев:
Мелi кывъяс,
Лэбзь;й вывлань
Босьт;й аск;дныд!
Сет;й вынъяс,
Бордъяс вылын
Мен; кат;д;й!
Еджыд лымй;н
Уся сылань
Шонта муслун;н.
2. Мича муслунл;н доныс зэв дойдана.
Б;рдт;дз горза ме. Тэ он кыв.
Тэнад ол;мыд ёна мойдана.
С;мын кора ме: «Берг;дчыв!»
Припев:
Мелi кывъяс,
Лэбзь;й вывлань
Босьт;й аск;дныд!
Сет;й вынъяс,
Бордъяс вылын
Мен; кат;д;й!
Еджыд лымй;н
Уся сылань
Шонта муслун;н.
Муслунл;н мелiник бияс
Сотч;ны шоглунла киын
Кус;да каръясысь бияс,
Нюж;да тэланьыд кияс
Мелi кывъяс,
Енэж верк;с;дз
Мен; вай;д;й!
Свидетельство о публикации №123052202615