Том зон. На коми языке

Музыка: Александра Ногиева
Исполняет: Александра Ногиева

Куплет 1:
Т;рыт  аддзывлi, гусь;н видз;дi  -
Кутш;м мусаник тэ.
Пола висьтавны, пола воштыны ,
А сь;л;м;й радейт;.
Мыйла тадзис; в;ч; ол;мыс,
Мыйла ворс;дч; сiдз?
Тэнад арлыдыд месьым этшаджык–
Мыйла, мыйлан; сiдз?
 
Припев:
      
Л;зов синъяса, еджгов юрсиа,
Мича нюма том зон.
Тэн; быд вой ме ёна в;тася.
Висьтав: радейтан, он?
Югыд видз;длас, паськыд пельпомъяс,
Ш;ркодь мыг;ра зон.
Тэн; быд лун ме к;съя аддзыны.
Висьтав: радейтан, он?

Куплет 2:
Тэк;д т;дмаси, ёрт;н лоин мен –
Медся матысса морт.
Мед тэ неуна томджык ме серти,
Муслун, воясс; сот.
Гашк;, эск;м;й вуджис к;сй;м; -
Узьны – овны оз сет.
Муса ёрт;й нин казяв шогсь;м;с,
Вочакыв меным сет.

Припев:
      
Л;зов синъяса, еджгов юрсиа,
Мича нюма том зон.
Тэн; быд вой ме ёна в;тася.
Висьтав: радейтан, он?
Югыд видз;длас, паськыд пельпомъяс,
Ш;ркодь мыг;ра зон.
Тэн; быд лун ме к;съя аддзыны.
Висьтав: радейтан, он?


Рецензии