Кыа на коми языке
Исполняет: Константин Канев
Енэж помлань нюж;дч;ма кыа,
Бытть; чышъян, мича- мича г;рд.
Ол;м донс; с;мын сэки кылам,
Кодыр сод; ол;мысл;н ;д.
Енэж помсянь нюж;дч;ма к;лысь -
Б;рдысь турияс - гажт;м сьылан гор.
Ки;н ;вта ме тіян, гашк;, б;рысь,
Кодыр визула ол;мысл;н шор.
припев:
Мыйла тадзи ол;м ;дй; пышй;?
Коді тэрмась; матыстыны пом?
Ставнас мирс; сь;л;мын ме видза.
Ол;м, сувтлы, сэтч;, к;н ме том.
Майбыр, быдмисны статя зарни пиян.
Эзысь юра;сь ай-мам муса й;з.
Ставнас ол;мс; шымырта ми ки;н,
Паськыд ол;мыс юысь с;ст;м л;з.
припев:
Мыйла тадзи ол;м ;дй; пышй;?
Коді тэрмась; матыстыны пом?
Ставнас мирс; сь;л;мын ме видза.
Ол;м сувтлы сэтч;, к;н ме том.
Свидетельство о публикации №123052202433