Данцинг-23

 Sometimes need i - to
reach reflect off
  out nothing

 Sometimes forgetting : 
   thinks abt.

 That is as else

 You see - on linen
Brains' defect

 Tell never me
the Truth about - or

 otherwise - сама пойдешь
по соплеменникам 

- " Дуй на Варшаву
упреждая  Познань " ,    а -  Гданьск  ?

 - Приходится , пока что
 по ген.штабу
  -  обруллить  !

 - Добро!

   


Рецензии