доброi ночi

Вже зірка заспівала колискову,
Мій дім, моя країна засина,
Я знов тобі бажаю перемоги
Моїй родині - затишку й тепла!

Тепла на серці та незламну волю,
Щоб ворог згинув з нашої землі!
І ми забули сльози та тривоги,
Та дітлахам наснились добрі сни

Мій янгол шепотів мені - все буде!
Над вами простягну свої крила,
І сонечко ще з ранку вас розбудить,
Залишить зло улюблені міста.

Вже зірка заспівала колискову,
Та ніжне простирадло сподівань
Накинула на ріднії простори…
Моя країна мила засинай …


Рецензии