Плантация - Май-2023

 When nice
to be
 Thinks that
i do
 
these
  very humble

 tweny miles
 to town

Where there can see  i
 You

Mine Lady
of the cold Disaster

Me cannot speak
und move to run it out
 hidin'

 Give me a sign-ъ
by head
 of little inclination набок

 I am yours
 Slave

 Hell-p  me
for fuck'n  apes und veges  :


  "  Атомная Юля
    падает на Штаты
    амеры-паскуды
    Гришин виноват вам

    Ни счщебетчат птички
    Рожь вся полегла
    В кратных блёстках
    Нибо , так - а xuli ,
        Юлия ?
     Вот и всем хана  .. . "


Рецензии