Турецкое-лирическое

Кюрбала бахшишь щюкра,
О!Кальго-манго майонез.
Турту кацурбык фазан,
Энах озлойси май лак.

Сардык мухта курдуфа
Мымриков бершлаг бордюк.
Аля мным хамдураля,
Оцих джамухры тюрда.

Астар брабен субдупла,
Анджелин фатермала.
Эдор септеква эрнар
Эскус маха портсигар!


Рецензии
Бамбарбия киргуду:)

Ирина Татарова   06.07.2023 17:01     Заявить о нарушении