Куы рцаеуы заердаемае хъынцъым
Аенкъарддзинад куы стыхсы риуыл,
Куы сваеййы царды зын цаеуын,
Мае саермае халаеттае куы зилой,
Мае хуыздаер хаелар у гаеххает,
Мае хъуыдытае аергомаей дзурын,
Мае йын мае сагъаестае , мае мает
Аенаефсарм гом каенын йае цуры.
Свидетельство о публикации №123051803236