Тулыслы
помасис да мунiс,
бытть; эз и в;в.
Бара воис т;в.
Яндзим весиг лоис,
мыйла тадзи колис
тулыс ассьыс май.
Берг;дчы б;р, вай!
Тырмас дурны сэсся.
Сь;л;м помт;м пессь;.
Томлун кор; тулыс,
медым ол;м пуис.
Г;г;р еджыд лымйысь
мудзан пырысь-пырысь.
Весиг б;рд; май.
Берг;дчы б;р, вай!
07.05.2023. ТАФ.
Свидетельство о публикации №123051702881