Эмилия

Гуьзел рушан т1варни гуьзел,
Вуч шириндиз къведа мецел,
Теснифдайла адаз гъезел,
Эмилия кхьида рик1ел.

Са цуьк я ам битмиш хьайи,
Куьредин гуьзел гуьнедал,
Азад къуш хьиз вердиш хьайи,
Рагъ кьилеллаз и дуьньядал.

Вун къизилдин иер къуш я,
Илгьам къизгъин я шаирдин.
Вучиз рик1из икьван хуш я,
Ашукь хьанвай вал факъирдин.

17.05.2023.


Рецензии