I am not letting julia near me at least for some w

 

crymynullic violent
I had a lot of bruises since last time
MAKE A CIRCLE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Shouts julia
Desperately
And lies on me
I was hurt
I have an injury in the rib cage
Two days I was suffering
Then I am ok


Рецензии